2019. Október 23. Gyöngyvér, János, Gyöngyi

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Vagyongazdálkodás
   Panoráma

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
Eladó ingatlanok
 Székesfehérvár, Lövölde u. 8502/43 hrsz-ú 14.238 m² területű, a Budai úti INTERSPAR áruház mögött lévő beépítetlen terület, a HÉSZ szerinti Vk-1.3. városközpont vegyes terület besorolású. Az ingatlanon a közművek nincsenek kiépítve, környezetében azonban valamennyi közművezeték megtalálható. Az ingatlan lakó, valamint kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet ellátó épülettel építhető be.

 
 Székesfehérvár, Váraljasor- Takarodó út sarkán található 8105/5 hrsz-ú 7339 m² területű, és 8105/6 hrsz-ú 7349 m² területű, a HÉSZ szerinti Gksz-7.7. kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület besorolású. Az ingatlanok kisvállalkozói telephelyes környezetben találhatóak.

 
Székesfehérvár 5472 hrsz-ú, Bőrgyár u. 2. szám alatt lévő 1170 m² területű lakóház és udvar megjelölésű ingatlan. Az épület 60 m² alapterületű, felújításra szoruló, víz, gáz, villany közművel ellátott, a szennyvízcsatorna megépült, az üzembe helyezés után a rákötés kötelező.

 
 Székesfehérvár, Bőrgyár u. 10. szám alatt lévő 1050 m² területű beépítetlen terület a Vargacsatorna partján. A telek szabályos négyszög alakú sík terület, a vízvezeték kiépítésre került, a gáz és villany közművezetékek megtalálhatóak az ingatlan környezetében, a szennyvízcsatorna megépült, a rákötés kötelező. Az ingatlanon lakóépület, valamint a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató egység építhető, legfeljebb 2 egység egy épülettömbben.

 
 Székesfehérvár, Köfém lakótelep, 9804/2 hrsz-ú 1472 m² területű volt vízmű. A felépítmény üres, a területen hidrofor és 50 m ³-es medence található. Víz, villany közművel rendelkezik, a gázvezeték és a szennyvízcsatorna hálózat az ingatlan környezetében található. Az ingatlan Gksz. Kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági terület besorolású, nem jelentősen zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek elhelyezésére szolgál.Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása
Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek