2019. Október 23. Gyöngyvér, János, Gyöngyi

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Vagyongazdálkodás
   Panoráma

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Városfejlesztés  -  2014. 04. 14. 15:11
Elkezdődött a Petőfi park bővítése, befejezéshez közeledik a Halesz liget felújítása
 A Halesz liget teljes felújítása a végéhez közeledik, a Petőfi park bővítése pedig elkezdődött. A Városgondnokság múlt héten szerdán kezdte a virágágyások szegélyköveinek lerakását. A parkban az ősszel telepített húsz nemesített hársfa illetve tíz-tíz közönséges gyertyán és zselnicemeggy nagyon szépen megindultak. A Haleszben pedig hétfőn a futópálya murvás felületén, a fitness játszóeszközök telepítésén és a játszótér melletti területrendezésen dolgoztak.
Városfejlesztés  -  2014. 04. 10. 13:50
Elkezdődött a Berényi úti szervizút építése
  Elkezdődött a Berényi úton a régen várt belső szervízút szilárd útburkolatának kivitelezése. A munkálatok még két héten keresztül tartanak, jelenleg az út alapját építik a szakemberek. Ugyancsak a Berényi úton, az orvosi rendelő mellett egy gyalogos-átkelőhely létesül és ennek a munkának a keretében a Csutora és a Nefelejcs utcába balra kanyarodó sávok is kialakításra kerülnek még az év első felében.
Városfejlesztés  -  2014. 04. 10. 12:29
Erdei futópálya lesz a Béke téren - képviselői tájékoztató a 4-es körzet idei fejlesztéseiről
Erdei futópályát alakítanak ki a Béke téren, mellyel egyidőben új közvilágítást is kap a tér, felújítják a focipályát a Németh László Általános Iskola előtt, körforgalom lesz a Horvát István - Deák Ferenc utcai kereszteződés, továbbá több út- és járdafelújítás mellett a körzetben közel száz új parkolóhely is létesül. Az idei évre tervezett munkákról Kovács Zsolt, a 4-es számú választókörzet képviselője tartott tájékoztatót.
Városfejlesztés  -  2014. 04. 10. 08:32
Támogatást kapott a belváros kiszélesítése - kerékpársáv is épül az új Várkörúton
 A Várkörút és környékének felújításával a szűken vett belváros kiszélesítésére és a 30-as évek fasorral díszített hangulatának megteremtésére korábban pályázatot nyújtott be a város önkormányzata, melyre 566 milliós kormányzati támogatást kapott Fehérvár. A program keretében a Várkörúton kívül a Lakatos és az Arany János utca is megújul, parkosítás lesz a Zsuzsanna forrás mellett, körforgalom létesül két helyen a Rákóczi úton és a Városháza előtti lánckorlát mellett a Városház tér 2-es épületet is felújítják.
Városfejlesztés  -  2014. 04. 01. 10:02
A szőlőműves szobra kerül a Fiskális úti körforgalomba - fejlesztések Öreghegyen, Csalán és Kisfaludon
Az útfelújítások mellett gyalog- átkelőhely és, járdaépítés is szerepel az idei öreghegyi fejlesztések között, de két köztéri alkotás is gazdagítja majd a városrészt. A Fiskális úti körforgalomba Nagy Benedek Szőlőműves szobra kerül, a Bory-téren pedig dr. Ágoston Béla emlékére állítanak domborművet. Játszótér is épül a városrészben: a Kassai és a Nagyszombati kereszteződés mellett a kisgyermekeknek telepítenek játszóeszközöket.
Városfejlesztés  -  2014. 03. 31. 10:04 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Felújítják a megyei rehabilitációs szakigazgatási szerv épületét a Távirda utcában
Az Új Széchenyi Terv keretében 205 millió forintból korszerűsítik a Fejér Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének épületét és működési feltételeit. A Távirda utca 4. szám alatti ingatlan építési munkálataira áprilisban írják ki a közbeszerzést, így várhatón az év végén már korszerű körülmények között fogadhatják a megváltozott munkaképességű, illetve fogyatékkal élő embereket.
Városfejlesztés  -  2014. 03. 27. 14:30
Megújuló utak és járdák a 14-es körzetben - a Köfémen a játszóteret is bővítik
 Útfelújítások, járda- és parkoló-építések zajlanak majd több területen is a 14-es választókörzetben. Emellett javában zajlik a Mártírok útján a kivitelezés, valamint a 62-es főút fejlesztésének részeként idén megépül a lekanyarodósáv Börgöndpuszta felé. Dr. Dienesné Fluck Györgyi saját képviselői keretéből a Köfém lakótelep játszóterének felszereltségén szeretne javítani, hiszen sok a kisgyermek és igény van a kihelyezett játékelemek bővítésére.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása
Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek