2019. Október 23. Gyöngyvér, János, Gyöngyi

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Vagyongazdálkodás
   Panoráma

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
 
  Közlemények  -  2014. 04. 16. 07:07  -  www.szekesfehervar.hu
Jövő héten péntektől lehet egy héten keresztül égetni - vasárnap és ünnepnap tilos
  
A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az érintetteket, hogy a kommunális hulladékszállítási közszolgáltatásba beont ingatlanon az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2014. április 25. napjától 2014. május 02. napjáig vasárnap és ünnepnap kivételével 8.00 - 20.00-ig megengedett az avar és növényi hulladék nyílttéri égetéséről szóló önkormányzati rendelet alapján.
 Az avar és kerti hulladék égetése 18. életévét betöltött, cselekvőképes személy által vagy felügyelete mellett, a tűzvédelmi előírások betartásával végezhető úgy, hogy az égetéssel, az égetés hősugárzásával környezeti, vagyoni kár nem okozható és az égetés az emberi egészséget nem veszélyeztetheti, a tüzelőanyag az emberi egészségre ártalmas égésterméket kibocsátó anyagot nem tartalmazhat.
Az égetendő avar és növényi hulladék nem tartalmazhat semmilyen más kommunális, ipari eredetű, illetve veszélyes hulladékot. Az égetésre – a füstképződés csökkentése és a környező lakosok kímélete érdekében – száraz anyaggal, a meteorológiai viszonyokra figyelemmel, szélcsendes időben kerülhet sor.
További kérdés esetén hívható telefonszámok: 22/537-170; 22/537-131